O nama

Naša priča

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Lacković Luka osnovano je 2009. godine. Nalazi se u selu Zetkan, u općini Dubrava, 60 km udaljeno od Zagreba. Nositelj OPG-a je mladi poljoprivrednik Luka Lacković koji uz svojeg brata Matiju obrađuje 30 ha poljoprivrednog zemljišta. Oboje su po zanimanju agronomi te svoje stečeno fakultetsko obrazovanje nastoje primijeniti na gospodarstvu. Gospodarstvo uzgaja kukuruz, pšenicu i soju koju prodaje kupcima na veliko. Također, bavi se proizvodnjom kvalitetnog sijena sa vlastitih livada za stočnu ishranu.

Osim ratarstva, gospodarstvo se bavi uzgojem sezonskog povrća na površini od 2 ha. Ljeti se proizvodi mrkva, rajčica, paprika babura i rog, mahune, cikla, luk, krumpir, krastavci, zelene tikvice i lubenice, a u jesen batat, krumpir, luk, zelje i butternut tikvice.

Povrće je netretirano, kvalitetno i bogato okusom zbog čega OPG ima stalne zadovoljne kupce kojima dostavlja svoje proizvode na kućnu adresu. Zbog prirodnog uzgoja, OPG uskoro planira zatražiti certifikat ekološkog uzgoja čime će dokazati svoju kvalitetu.

Tko smo mi

Malo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem zdravog povrća bogatog okusa.

Naša misija
Njegovati i nastaviti tradiciju domaće poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj koja je, iako puna potencijala i bogata poljoprivrednim oranicama, ipak osiromašena domaćim proizvodima i ovisna o uvozu. Želimo približiti naše proizvode kupcima i izvan Zagreba i okolice te ih potaknuti da kupuju i konzumiraju domaće.
Postignuća
U 13 godina od osnutka OPG-a stekli smo brojne zadovoljne kupce, proširili asortiman proizvoda koje nudimo te omogućili kupcima dostavu naših proizvoda na kućna vrata.

Recenzije

Što kupci kažu o nama?